PalErika

Név: Pál Erika
Cím:  
Telefon:  06/70-593-8539

Email:

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. 

Weboldal:

erikakozmetikumok.hu

FB: erika szappanmanufaktúra

  

 

Pál Erika vagyok, a Balaton északi partján élek. Vegyésztechnikus, gyógyszertári szakasszisztens képzettséggel kis manufaktúrámban szappanokat, natúrkozmetikumokat készítek a vegyszermentes, természetes bőrápolás jegyében.

Termékpalettámon kiváló minőségű természetes összetevőkből készített, magas hatóanyag tartalmú arckrémek, micellás vizek, test-, kéz- és hajápolási termékek és szappanok szerepelnek. Nem csak az emberek, de házi kedvenceink számára is fejlesztek natúr szőr- és bőrápolási, fogápolási termékeket. 

Fontos számomra a műanyag csomagolóanyagokkal való környezetterhelés minimalizálása, ezért szappanjaim környezetbarát kartonpapír dobozokban, a krémek pedig zömmel alternatív üveg tégelyben kerülnek forgalomba.

Termékeim megalkotása, kézi készítése és a piacra vitelük mindennapjaim részévé vált, ebben lelem kedvem, és remélem, ha kipróbálod őket, elnyerik tetszésedet. Visszatérő és leendő vásárlóim találkozhatnak velem a hévízi-, káptalantóti, illetve a tihanyi piacokon, ám gyakran árusítok Székesfehérváron , és az ország más részein is szezonális rendezvényeken.