img 0287Az Asszonyműhely nyári táborának vannak állandó résztvevői, akik egy kellemes hetet töltenek a Fehérvári Kézműves Egyesület alkotó házában, de mindig vannak új érdeklődők is, akiket szeretettek fogadunk.

Július 24-28-ig többféle kézműves mesterségbe pillantottak be a résztvevők és készítettek szebbnél-szebb munkákat. Kedves emlékként őrzik majd ezeket a következő nyárig, de volt olyan is , ami máris ajándéknak készült.

Három napon át varrtak Bodáné Fenyves Zsuzsa vezetésével. Készültek csíkos táskák, filcből neszeszerek, terítők, kedves cicák ajtótámasznak, dísznek.
Vódli Zoltánnal bőrből karkötök, szemüvegtokok készítésének lehetősége tette még gazdagabbá a programot.
Grim Máriával egy délelőtt alatt a szivárvány színeiben pompázó madarak készültek nemezeléssel. Az ablakot kitárva gyorsan a közeli fára repültek.
Nyakláncok, karkötők tették nagyon boldoggá készítőiket, az új darabokkal délután már büszkén indultak haza. Köszönjük Domak Erzsébet szép mintadarabjait, segítőkészségét.
Tóthné Albrecht Anikó mintái és útmutatása alapján kedves figurák, cicák, macik és csodás babák készültek, természetesen szép ruhába öltöztetve.
Kovácsai Gabriella festett ékszerek készítésének titkaiba avatta be az érdeklődőket.

Mindenki élvezte az alkotás örömét, kedvet kaptak ahhoz, hogy az itt kapott ötletek alapján saját kezüleg készítsenek ajándékot a jövőben.

A képeket a Galériában itt lehet megtekinteni.